​Om mig

​Stilen och formen går mycket mot det nordiska och moderna, men även det klassiska och tidlösa. Varje produkt är handsmidd och finns i bara ett exemplar.


Utifrån kundens behov och önskemål tar vi tillsammans fram ett personligt och ”alldeles eget” smycke. Främst guld men även platina och silver är arbetsmaterialen som tillsammans med diamanter eller andra ädelstenar bearbetas i framtagningen till färdigt smycke. 

Resultatet kan vara en vigselring, ett armband, ett hängsmycke eller ett örhänge. Alla ingår som en del i utbudet hos Guldsmed Peter Billsten. Även omarbetningar och reparationer av kundens smycke är en del av verksamheten.

Ambitionsnivån är hög, omsorgen stor och det personliga bemötandet ett kännetecken hos mig.

Här är kunden och kvalitet i fokus och bildar grunden till nöjda och återkommande kunder

I backspegeln

Guldsmed Peter Billsten startades som verkstad 1997 vid Triangeln i Malmö. Verksamheten bestod av försäljning av egna smycken till olika butiker samt av reparationer för Guldfynd. Ganska snart blev behovet av ett eget och publikt showroom stort och 1999 gick flyttlasset till nuvarande lokaler.

Under denna första tid genomfördes också en del utställningar med olika konstnärer, främst i Falsterbo. Under åren har butiken och smyckena utvecklats och förädlats mot det erbjudande vi har idag.

Peter Billsten

Peter Billsten är utbildad på Guldsmedsskolan i Mjölby och fick sitt gesällbrev 1996. Peter har många års erfarenhet av guldsmedsyrket och är välkänd i juvelerarbranschen.

Vad säger våra kunder

"​Peter försökte verkligen uppnå det vi ville med min vigselring och resultatet är så mycket bättre än vad vi hoppades på. Längtar att få bära min unika ring resten av livet. Tack Peter!"

Dilek Aniela Semjaniv

"Fantastiskt duktig! Professionell och serviceminded! 2007 designade vi min bröllopsring tillsammans och jag älskar den! Blir glad varje gång jag tittar på den"

Michelle Levy

Guldsmed Peter Billsten designar och tillverkar smycken.

Stilen och formen går mycket mot det nordiska och moderna, men även det klassiska och tidlösa.

Varje produkt är handsmidd och finns i bara ett exemplar.

Öppettider

​Måndag

11.00 - 13.00 / 14.00 - 18.00​

​Tisdag

Stängt

Onsdag

11.00 - 13.00 / 14.00 - 18.00​

Torsdag

11.00 - 13.00 / 14.00 - 18.00​

Fredag

11.00 - 15.00​

Lördag

Stängt

​Söndag

Stängt

Kontakta mig för tidsbokning:

Peter Billsten Guldsmed

Regementsgatan 7 - 217 53 Malmö

Navigation on Google Maps

Tel: 040 - 91 27 50